Naar de homepaginaNaar de appartementenpaginaNaar de omgevingpaginaNaar de contactpagina
Naar vogend beeld & tekst Naar volgend beeld & tekst
Het interieur van het appartementengebouw aan de Beethovenlaan heeft een totale metamorfose ondergaan. De centrale hal is stijlvol en uitnodigend uitgevoerd met strakke, stijlvolle tegels. Uw eigen appartement is bereikbaar via een lift. Wel zo makkelijk als u veel boodschappen heeft gedaan!
Kiest u een appartement met de originele indeling, dan komt u binnen via een ruime hal, van waaruit u naar de afgesloten keuken kunt of naar de royale woonkamer van circa 31 m2 met aangrenzende kamer. Daarnaast heeft u een badkamer, separaat toilet en twee overige slaapkamers. In de onderbouw van het appartementengebouw beschikt u over een eigen, inpandige berging.
Aan de voorzijde van het gebouw is voldoende parkeergelegenheid. Wilt u extra bergruimte of de mogelijheid om uw auto droog te parkeren, dan koopt u uw eigen garagebox bij uw appartement. Waar elders heeft u de mogelijkheid om betaalbaar, ruim en luxe te wonen met de complete Veluwe als achtertuin?
> Lees verder
Naar volgend beeld & tekst Naar volgend beeld & tekst  
©2017. Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden | Home | Site ontwerp: Nijhuis + van den Broek | Site onderhoud: Tomworks